Nyiss számlát most + 30%

Plus500

Plus500

KÖZÖSSÉGÜNK- LIKE!

Hasznos Tudnivalók Kezdő Tőzsdézőknek

Címkék

1 karton red bull (1) A (1) a (1) adósság (1) agytorna (1) alacsonyabb (1) államadósság (1) államháztartás hiánya (1) állampapírok (1) Amerika (1) Antikrisztus (1) apáti istván (1) apple (1) arany (5) árfolyamok (2) atomkatasztrófa (2) autó (1) Az (1) az (1) Azerbajdzsán (1) A NAP VIDEÓJA (2) A NAP ZENÉJE (1) bank (1) Bank; (1) Bengázi (1) bin laden halott (2) boszniai nap piramis (1) bróker (1) cdf (1) cégek (1) cégek. (1) cégnél (1) coca cola (1) csenger (2) cunami (1) daytrade (1) day trade (1) de (1) deviza (3) diplomáciai (1) dokumentumfilm (3) econet (4) égbolton (1) egis (1) egyház (1) egyiptom (1) egyre (1) éjszakai (1) eladás (1) eladni (1) elmúlt (1) esés (5) esetén (1) EU (1) eur (1) euro (2) európai unió (7) eurozóna (3) években (1) e star (2) FACEBOOK (2) fekete arany (2) film (1) fogyás (1) forex (3) forma1 (4) formula1 (1) freesoft (1) gábor (1) Galaxisunk (1) gárda (1) gazdasági (1) globális (1) globalizmus (1) Görögország (1) görög válság (9) gyilkosság (1) háború (4) hamilton (1) határidős (1) hazai (1) hold (1) holdra szállás (1) hősök (1) humor (5) idegenek (1) ilyen (1) imf (1) instrumentumokkal (1) Internetbank; (1) iphone (1) iphone5 (2) iphone 4 (1) ipod (1) is (1) iszlám (1) izland (1) Jemen (1) jen gyengítés (1) jobbik (5) josef seibel (1) jóval (1) jó befektetés (8) jutalékokkal (1) kapcsolatot (1) katonaság (1) kereskedés (2) kereskedni (1) keresztény (1) kiadatás (1) Kína (1) kőolaj (1) kopt (1) kormányzás (1) kötvények (1) külföldi (1) lapszemle (1) legszebb nők (1) lehet (1) leminősítés (1) líbia (1) Líbia (1) magyar (1) Magyarország (1) Magyarország; (2) magyar gárda (2) magyar találmány (1) mars (1) mclaren (1) megújuló energiaforrás (1) mol (2) muszlim (1) nagyobb (1) nap (1) napenergia (1) napon belüli kereskedelem (1) nasa (1) nemcsak (1) nemzetközi (1) népszerűségnek (1) nők (1) nyeremény (1) nyereményjáték (2) nyersanyag (1) nyertes (1) okostelefon (1) olaj (7) olajár (1) online (1) opciós (1) Oracle; (1) Örményország (1) Örményország; (2) örvendenek (1) ősök (1) összeesküvéselmélet (1) összeomlás (1) otp (5) OTP (3) OTPdirekt; (1) pallér2 kft (2) pénzügyi (1) piacon (1) piramis (1) plotinus (4) plus500 (3) plus 500 (1) portugál válság (1) Ramil (1) részvény (1) részvények (1) Safarov; (1) sauber (1) schumacher (2) svájci frank (3) szálkásítás (1) származékos (1) szép nők (1) szervercsere (1) Szudán (1) születésnap (1) Tag Heuer (1) támadás (1) tengerészgyalogság (1) tere (1) termékek (1) tesco (1) testépítés (1) tiltakozás (1) tőkeáttételes (1) tőzsde (14) UFO (1) usa (1) USA (4) válság (12) válságban az euro zóna (1) valuta (1) venni (1) vétel (2) világkormány (1) világválság (4) vona (1) vona gábor (2) war (3) w (dupla v) (4) Címkefelhő

A boldogság "receptjei" - a keleti nők hálószobatitkaiból

2011.11.18. 10:43 BUXMASTERS

A férfi vágyai egyszerűek - írja a francia erotika szakértő, Alain Tissier. Egy mosolygós, vidám nőt szeretnének, meg egy jó vacsorát, miután kiszabadultak a mindennapi munka közegéből. A férfi hobbijait akarja, és természetesen a kiváló szeretkezést. A férfi persze szeret gyönyört okozni, de főleg azt szereti, ha gyönyörködnek benne. Ha boldog férfit akarunk látni magunk mellett, elegendő ezt a nagyon egyszerű receptet betartani. A keleti nők hálószobatitkainak szakértője elárulja mindazt, amiről eddig csak utálásokat hallottunk.

A keleti nők titkai
A keleti nők legfőbb titka, hogy önbizalmat tudnak adni a férfiaknak. Az önbizalommal teli férfi pedig fokozatosan meg tudja változtatni viselkedésében mindazt, amit a kedvese másnak szeretne látni. A keleti nő mosolygós, kedves, ámde visszahúzódó, és készséges. Jelenléte arra utal, hogy partnere biztonságban van, és bátran felkészülhet a szerelemre is. Az együttlét öröme számukra abban teljesedik ki, hogy az érzékek ünnepelnek, és a testi szerelemben, ahol mindent gyönyörűnek találnak. Az érzékek ünnepe az étkezés, a férfi örömének, ezen keresztül saját örömüknek felfedezése és a szexuális aktus egyaránt.

A csábító keleti nő
A távol-keleti nő egyáltalán nem finomkodó luxus-baba. Teljes értékű nő. A testükre fordítják figyelmüket, mivel a szép test számukra első, és csak ezután jön az öltözék, ami lehetőleg csinos és egyszerű. Legtöbbjük hagyománytisztelő és puritán, így a dekor kozmetikumokból viszonylag keveset használ. Fontos számukra, hogy teljes testüket ismerjék.

A csábító kelti nő egy napja
A reggelt fürdéssel, zuhanyzással kezdik. Testüket ilyenkor teljesen feltérképezik, és illatosítják. Alaposan szárítkoznak, és testüket balzsammal, vagy egy ősi recept szerint készült hintőporral kenik be. Hajukat gyakran mossák, így lágy és csillogó marad. A fogukat vagy modern fogkefékkel, vagy hagyományos fogápoló gyökerekkel kezelik, amitől leheletük illatos. Körmeik rövidek, és nagyon ápoltak, mert ez a masszírozáshoz nagyon fontos. Ezektől az önmagukra fordított előkészületektől kapja a keleti nő azt a sajátos önbizalmat, amit a férfinak is sugározni tud. Ettől válik hódítóvá is.

A házasság áldásai a távol-keleten
A keleti emberek a reggelt "egymásban megmártózva" kezdik. A reggeli szerelmeskedést szinte fontosabbnak tartják, mint az estit, hiszen ettől indul jól a nap! A keleti nők ezután vagy dolgozni mennek - mint a nyugatiak - vagy a háztartásban tevékenykednek. Jóval csendesebbek, befelé fordulók, és belső egyensúlyukra is jobban figyelnek. A férfiak hazavárása külön rituálé a számukra. A masszázs, a teázás előkészítése, a harmónia megteremtése az otthonokban, a nő feladata és erre örömmel készülődik is. A kelti nő okosan hallgat, és megvárja, míg a férfi kezdeményezi a beszélgetést. Az esti szerelmeskedés jóval hosszabb, és alaposabb, mint a reggeli "mártózás".

A keleti nők csodálatos fürdője
A lótuszvirág habbal illatosított fürdővízzel indul egy igazán kényeztető szerelmes éjszaka. A nő lassú és kényelmes mozdulatokkal vetkőzteti le partnerét, míg maga egy áttetsző kimonóban marad. A nő gondosan megmossa a partnere testét, egyetlen részt sem hagyva ki. Ugyanilyen gondosan, masszírozva, esetleg vízsugarat használva öblíti le. A hideg és a meleg vizet váltakoztatja, így serkenti a vérkeringést, és egyben ezzel teszi rugalmassá partnere testét. Olajos habbal borítja be kezét, amivel lassan masszírozni kezd, különös figyelmet fordítva az erogén zónákra. Türelmesen, sok időt fordít az előkészületekre, az illatokra, hangokra , fényekre, gyertyákra, lámpákra és a belső hatásokra. A keleti masszázs után lép csak maga is a fürdőbe és ekkor mossa le magát is, alaposan, saját testét partnere elé tárva. Az ellazult pár ekkor egymás testével masszírozza egymást. Óvakodnak a szögletes mozdulatoktól, a kerek, lágy mozdulatokra törekednek. Miután egy illatos törölközővel leitatták egymásról a vizet - erre az orchidea, vagy jázmin illata a legalkalmasabb - elfoglalják az ágyat, ami kemény, és nincsenek rajta felesleges dolgok. (Sok párna, vagy paplan, amibe bele lehet akadni ...)

Külsőségek a keleti lakásokban
A keleti nő a fürdőszobára sok gondot fordít. Az illatokat tudatosan választja ki, és a törölközőket is alaposan illatosítja. Akárcsak a fürdővizet, a levegőt, vagy a gyertyákat. A gyertyák mellett olyan lampionokkal ékesíti a szerelem helyszíneit, amelyek olyan színekkel teszik hangulatossá a szobát, amik erősítik a szerelmi vágyat. Az egyszerű, puritánabb, ámde lágy formákat keresik. (ne feledjük, innen indult hódító útjára a feng-shui) A langyos hőmérsékletű levegőre és a lágy textíliákra is gondosan odafigyelnek. A virágok, a szobrok helye is tudatosan kiválasztott, inspiráló. A zenék és a hanghatások is az ellazult, és érzéki állapot elérését szolgálják.

A keleti masszázst és a keleti nők titkait természetesen bármikor megtanulhatjuk, ha változatosabbá, kiegyensúlyozottá szeretnénk tenni életünket. Ne tévesszük azonban szem elől, hogy a társadalmi körülmények s a neveltetés erősen különbözik keleten és nyugaton, így ne várjuk el egyik napról a másikra egymástól azt, hogy szereptévesztés nélkül keleti emberként viselkedjen. forrás:http://www.harmonet.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://buxmasters.blog.hu/api/trackback/id/tr83391742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása